hejj :)

hejsan alla bloggläsare ;) ! det är 2 dagar kvar till julafton <333333 ska vara hos min mormor och morfar då ;)  hoppas tomten kmr också haha <333333 ´igår slutade jag skolan för terminen så vi har 2 veckor jullov . på kvällen sen var jag hos ida , och hennes syrra alice , det var några andra killar och tjejer med också och vi hade en julfest eller vad man ska kalla det hemma hos dom  . <333333 det var askul. vi åt köttbullar , prinskorv , potatis , brunsås , julmust och andra godsaker + julgodis ;) och vi öppnade paket ! it was almost toooo mutch ´:)
men väldans roligt haha ;) puss och kram bloggen
nu ska jag och ida pyssla !!! / vilma <33333

tjenare tjenare;)

hejsan svejsan , hmd ??? ni får gärna svara i gästboken / kommentarerna <3333   jag  e ledsen att vi nt har skrivit så mkt på länge , vi e ju bizzy , bizzy som sagt haha haha haha haha haha :D <3333jag längtar sååååååååå till julafton , ska vara med hela stora tjocka släckten haha :p jag kan nt skriva så mkt ( joo förresten jag  slutade skolan idag !!) jag fick en hemligkompispresent av moa i min klass och gav en till michelle , michan gillade den , det var ett nagelack o läppglans, jag fck asfina röda hjärtörhängen av moa , nu ska jag åka och handla med pappsen , kan vara uppe väldigt sent , för jag e ju ledig nu <3333 hejsååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;))))

hejjjjjjjj ♥

hejj !! ida skriver så mkt och inte jag ;( !! saknar henne !!!! men vi ses imorn på våran dans ;) <3
sorry ♥ men nu skriver jag . Lyssnar på musik och är inne på fb ;)
på onsdag åker jag till london ♥:)
ska köpa lite julklappar där tror jag .
i fredags (förra veckan) var jag med alice och vi bakade cupcakes ! dom var jättegoda ;)
har ingen bild på dom men här e en bild på några andra cupcakes ♥ ;
gott ♥
skriver mer en annan dag , puss / vilma ! ♥

hej!!!!!!!!!!!!!!

hej bloggen ;) igår och i förrgår var a´jag sjuk ;( de  e sjukt boooooooorrrrrrríiiiiiinnnnnnggggg att vara sjuk!!!!!!!!!!!
men idag var jag i skolan och jag hade halv dag så jag kunde gå hem efter den andra lektionen, då åkte jag till vällingby med två kompisar ( becka och fanny)sen åkte jag hem och åt lunch , ikväll ska vi hämta pappa på arlanda , äntligen kommer han hem !!!!nu måste jag gå<33333333333333333333333333333333333333333333333;)))))))))



ida ;)

yummy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;))

RSS 2.0