tjenare tjenare;)

hejsan ida här , just nu sitter jag hemma , har kommit hem för ungefär n timme sedan , min brorsa åkte på träning så nu e jag ensam hemma !!!!min tvilling alice e hos hennes kompis lisa så henne eller de kan jag inte heller vara med, menjaja jag hittar nog på något tt göra.jag myser ju med smulan såklart ;) vi hade en superrolig lektion i skolan idag ( sång ) eller det har vi alltid men det e så himla kil, plus att läraren berömde oss extra mkt idag, så dte var härligt.vi har snart julshow i skolan ( eller i globenannexet rättare sagt ) vi ska göra stomp med dans musik o sång , 5a och 5b!det ska bli så himmla roligt :)och jag vill så gärna ha snö nu , nu räcker värmen känner man !!!! men sen i april när snön ligger kvar så vill man ha varmto sommar igen , det funkar ju bara så !!!! nu måste jag kila , ska göra en sak med smulan !




puss och kram skummbanan!!!!

min söta kaninunge!!!!!!!;))

min söta kaninunge!!!!!!!;))

hej ;) !

I lördags sov jag ( vilma ) över hos ida <333 det var jätte kul dom ida skrev i inlägget under ;)
vi hade ostbollar, godis, smultronläsk och åt tacos ! allt var såå gott :) och det var gryyymtkul !!!!!!
i söndags var jag hos min mormor & morfar och vi åt pasta sallad till lunch och sen pysslade vi lite . sen var jag på fotbolls träning. det var innomhus.
snart kommer min kompis linnea och fikar här, och sen ska jag baka med mamma , så vi ses sen eller jag bloggar imorron ;) <3

vilma sover över !!!! ;)

hej bloggen;) ikväll ska vilma sova här , det sak bli askul , förra helgen sovde jag hos henne <33333
kram kram :P

fredagsmys!!!!!

hejsan , svejsan bloggen! idag så bakade vi cup cakes på hkk:n DET VAR SUPER KUL OCH DE BLEV ASGODA !!!!senare idag så var jag vilma o några andra i vällingby . det var mysigt mysigt !!!!!!mormor o morfar e hemma hos oss , nu ska vi äta lite glass. jessie j kom till idol i sverige !!!!! gud vad hon e bra asså <3 nu måste jag gå men vi ses , tjadå;)

tjenare tjenare;)

Hej hej ;) just nu  är jag och vilma hemma hos mig , vi gjorde lite pasta och vitlöksbröd till middag . det var typ asgott!!!!!!!hoppas ni har sett bloggen( alltså många ) just nu ser vi på tv, (glee) vi älskar verkligen den serien , den e superbra ; särskilt alla sångerna o danserna som e med i serien. men nu e det reklam ,,, om det blir lite fler som kommenetrar och så , så kan vi kanske ta ut veckans bästa kommentar ( varenda vecka alltså) nu kommer vilma <3:
ja , hoppas det blir fler som kommenterar ! ;) som ida skrev är glee jätte bra :)
På lördag är jag och ida (andra tjejer också)  bjudna på tjejmiddag hos våra kompisar, dom heter freja och livia .
nu tittar vi på ett program som heter ''all världens reklam'' det handlar om olika reklamer från hela världen( eller det hör man ju på namnet) haha=)

puss och kram skummbanan hejdå ! <333
från ida och vilma !  

tjenixen ! ;)

tjenixen bloggen ! :)
idag var jag i skolan (som vanligt ;P ) vi hade matte , träslöjd och lite annat .
efter skolan var jag med min kompis vendela ;) hemma hos henne . vi var inne lite på facebook , åt mat och lite annat. det var allt ! en bild =
I have take this photo <333  !! ^^

tjo !

15;onde inlägget !!!!!
tjabba tjena hallå . här kommer två bilder ;
SÖT !!! <3
så söt kattunge.
Jag kommer inte att blogga mer ikväll tror jag om jag inte lägger in en bild men annars om jag inte gör det så bloggar jag imorgon <3 ;)
Kramar från vilma <33333

tjena sweeties ;)

hej hej . imorgon e det andra dagen för den här bloggen , ( elr vi gjorde den i lördags kväll:ganska sent !) men vi har haft rekordmånga inlägg för att bara haft den enda dag med denna blogg , elller det tycker vi iallafall , men det ska bli jätte kul att få se vilka som vill följa bloggen genom detta år , gud vad jag längtar till jul alltså!!!! dete  så mycigt med julgran o att va med familjen . och om man har tur får man ju paket ;) hahahah;)
puzz och kram zkummbanan !!!!!!!!! <3

hej ;) !

hejsan <3 nu har jag ätit middag. vi åt tomatsoppa med pasta i. gott !! tycker jag ;)
innan vi åt var jag och pappa ute och sprang två varv runt en sjö.
idag har jag inte gjort så mycket men det är skönt för det är ju på helger man ska vila från skolan lite:)
När mamma kommer hem ska vi fika och kolla på gustavsson 3 trappor , det är roligt c;
men jag bloggar inte mer ikväll, men jag kommer lägga in en bild.
har utvecklingssamtal imorron :o <3
p & k från vilma <33

tjenare tjenare;)

hej !!!!!!! ida här, just nu sitter jag med mamma o ser en film som går på tv4, den e asgrym ( eller varit hittils iallafall.)
senare om typ  en halvtimme-timme ska jag iväg o spela fotboll ( i <3 fotboll!!!! ;) ) hoppas ni gillar våran blogg ( MIn o vilmas ) nu måste jag gå , men vi ses ikväll / imorgon <33333




p och k skummbanan !!!!!!;)

yummy,;)

tårta =yummmý!!!! ;) <3<3333

¡Hola

hej bloggen ! idag ska jag göra lite läxor . mamma och jag ska kanske baka :) ikväll ska jag och pappa också springa.
detta blev ett kort inlägg .. jaja , men nu ska jag äta lunch .
P&K / VILMA <333

min sötis zack <333

hej sweetiesofsthlm ! <3 här är en bild på min hund zack ;) han var liten då . det var sommaren 2010 ;) <33
här e en bild på mej som jag tog med mammas mobil ;)
jag kommer nog blogga mer sen , men annars så kanske ida bloggar eller så blir det imorgon eller något .
P&K från vilma <33

härlig afrikansk dans ;)

godmorgon sweetiesofsthlm;)

hej bloggen! idag e det ju farsdag så jag har gjort frukost på sängen åt pappa.han fick även presenter , vilma skrev ju lite om det i ett inlägg igår.just nu sitter jag bara o typ gör ingenting , men snart ska jag ringa en kompis . ( och så måste jag vara ute med kaninerna ) ;) !!! men det  e okej , för det e faktiskt kul .senare idag så ska jag nog gå ut och dela ut saker från jultidningarna, jag fick väldigt många kunder i år ,så man måste skynda sig lite och typ hålla på med det ganska så ofta . och ikväll ska jag ut o springa . nu måste jag gå , men vi ses snart igen ;)
puss o kram ;)

djur på zavannen i tanzania !!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Farsdag 13 november !

Hej bloggen ! vilma här;) imorgon är det ju farsdag , så idag var jag , ida och två andra kompisar (heter maja & maya ) och köpte farsdag presenter . Jag köpte två doft ljus och ett örngott som det står ; PAPPA - THE ONE AND THE ONLY  på ! vi fikade också . jag och ida delade på en kladdkaka med någon chokladmousse <33 den var jätte smarrig ! ;)
Nu ska jag gå . kram från vilma <3 !!

1:a inlägget!!!!

hej bloggen ; nu har vi precis startat denna blogg som sagt  ( ida o vilma ) det ska bli jättekul att se om vi har fått många läsare senare i år , vi ska försöka lägga upp många bilder och inlägg om vi hinner för vi är ju ganska bissy , bissy som sagt , vi e sweetiesofsthlm !!!! <3 hoppas att ni gillar denna blogg , som sagt vi försöker att lägga in så mycket vi hinner  , puss o kram skummbanan / ida o vilma <3333

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0